שירותי הדברה בנתניה לסקטור הפרטי ולרשתות המזון
מחפשים שירותי הדברה בנתניה לקמעונאים ורשתות שיווק? על פי התקנות לרישוי עסקים (הדברת מזיקים) שנקבעו מטעם משרד הבריאות בשיתוף עם המשרד להגנת הסביבה, מחויב כל בית עסק המספק שירותי מזון ואן ממכר מזון לעבור הדברה מקצועית. תדירות ההדברה משתנה בהתאם לסוג בית העסק ונעה בטווח שבין אחת לחודש עד אחת לשישה חודשים.
מבית אוזן הדברה, חברה מובילה המספקת שירותי הדברה ברמת השרון, נתניה והסביבה, מסבירים שמזיקים כמו תיקנים, נמלים, עשי מזון ואפילו עכברים וחולדות נפוצים מאוד ברשתות לממכר מזון, סופרמרקטים, מסעדות, בתי קפה, כמו גם בפיצוציות, חנויות מכולת וחנויות כלבו. המזיקים הללו מהווים סכנה בריאותית ומטרד תברואתי של ממש, והנזק שהם מסבים למוצרים עשוי להוות בעיה כלכלית ותדמיתית חמורה ביותר.
די במזיק בודד כדי ליצור מוניטין גרוע
רשתות השיווק מועדים לפורענויות, ובפרט על רקע העובדה שבמקומות אלו נהוג להחזיק מזון רב למשך זמן כשהוא מאוחסן במחסנים וחלקו אף חשוף, תוך תנועה מתמדת של אנשים הנכנסים ויוצאים. מעבר לכך, לעתים די במזיק בודד כמו חולדה, עכבר, תיקן או שיירת נמלים כדי ליצור מוניטין גרוע בהיבט המיתוגי והתדמיתי ודעת קהל שלילית.
התהליך לתיקון התדמית עלול להיות כרוך בזמן ממושך והקצאת משאבים רבים לצורך ההתאוששות ממנו. שירותי הדברה מקצועיים שוטפים מונעים תרחישים מסוג זה ומבטיחים סביבת עבודה נקייה וסטרילית ונטולת מפגעים תברואתיים. יחד עם זאת, בין אם מדובר בשירותי הדברה בנתניה או בכול מקום אחר ברחבי הארץ עבור המגזר המסחרי והתעשייתי, יש כמה דברים שחשוב לדעת וכדאי לקחת בחשבון.
מעטפת רחבה של שירותים ייחודיים
קיים כיום היצע לא מבוטל של החברות המציעות שירותי הדברה בנתניה וסביבותיה. ואולם, בטרם ההתקשרות עם חברת הדברה כזו או אחרת, חשוב לוודא שהיא מתמחה במתן פתרונות למגזר העסקי, היות ופתרונות התברואה במגזר הפרטי שונים באופן מהותי מאלו המסופקים במגזר הקמעונאי ורשתות השיווק.
מדובר בסביבות עבודה אינטנסיביות, שמתאפיינות בפעילות גבוהה וריבוי של עובדים וסחורות. סביבות העבודה הללו דורשות התחשבות במגבלות המקום, תוך התאמה לתנאי הלחץ השוררים בסניפים ולרצף הפעילות במהלך שגרת יום העסקים.
כמו כן, מעבר לשירותי ההדברה הסטנדרטיים, נדרשות חברות ההדברה לספק מעטפת רחבה של שירותים ייחודיים, החל ממעקב שוטף אחר מוצרים נגועים ועד לניתוח סיכונים בנקודות קריטיות וביקורת איכות של מוצרי צריכה מהארץ ומחו"ל.
